Home

vell flyer voorkant

Puur Hollands product.

Wij ontwerpen en maken al onze lederen lingerie en kleding zelf van maat extra small (maat 32) t/m heel groot (maat 54) eventueel groter.

Wij maken al onze kleding van een eerste kwaliteit soepel runderleer, wat zeer comfortabel zit. Wij maken met grote regelmaat nieuwe producten, deze staan dan nog niet direct op onze website maar hangen wel in ons atelier (showroom).

Over het algemeen maken wij onze kleding van zwart leer, maar tegen een geringe meerprijs zijn alle kleuren mogelijk. De meerprijs is afhankelijk van het soort kleuren leer wat wij er voor gaan gebruiken.

Een eigen ontwerp/idee? Kom gerust langs dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen en hoe we je droom kunnen laten uitkomen.

Wij hopen jullie gauw ergens te zien. Vell (Voor Erotische Lederen Lingerie) Bas en Nienie.

 

 

 

 

 

 

 

 

BELANGRIJK:

Tot nader order zijn wij gesloten, wij blijven zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Indien je wat wilt bestellen dan kan dat via de telefoon 06-307.333.03 of via de mail info@vell.nl.

 

 

Onze showroom

 

Je kan bij ons langskomen om te kijken, passen, bestellen of direct te kopen zodat je ’s avonds je nieuwe creatie al kan dragen.

Op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur kan je bij ons langskomen zonder afspraak. Maar kijk wel even onder het kopje openingstijden of we daadwerkelijk aanwezig zijn, we staan namelijk ook wel met grote regelmaat op een beurs. Komt de vrijdagavond of zaterdag niet uit in jouw agenda, bel ons dan om een andere afspraak te maken, overdag of in de avonduren, we kunnen altijd wel een tijdstip vinden wat jou uitkomt.

 

 

 

Wij zijn weer volop aan het werk voor 2021.

Omdat er dit jaar een aantal beurzen en evenementen afgelast zijn hebben wij een aantal bijzondere setjes gemaakt. Indien je hierin geïnteresseerd bent meld je dan want een aantal zijn echt enkele stuks.

Dus kom eens gezellig langs.

 

 

 

 

 

 

 

 

gebruik de code 32595 voor gratis lidmaatschap.